Māja slēpošanas kūrortā pie Ženēvas

2019. gada novembrī ZTC pabeidza darbus trīs stāvu atpūtas nama projektā slēpošanas kūrortā Francijas pierobežā netālu no Ženēvas. Atpūtas māja būvēta nogāzē, tāpēc pirmais stāvs ir mūra. ZTC būvētajos otrajā un trešajā stāvā ir 135 m2 grīdas laukuma.

Mājai ir individuāls dizains ar augstām arhitektoniskām prasībām. Kleintam ir daudz plašu logu un ēka atrodas augstu attiecībā pret pārējo reljefu, lai varētu baudīt lielsku skatu uz zemāk esošo ieleju. Tajā paša laikā no pagalma pagalma puses ēkas iekļaujas ainavā. Ēkas pagrabstāvs arī ir lielāks par 1.stāvu, kas ļauj veido plašu terasi apkārt visai ēkai.
ZTC piegādāja mājas konstrukcijas klasiskā izpildījumā ar PVC logiem un ārdurvīm. Būvlaukumā bez mājas montāžas veicām arī nobeiguma darbus, kā hermetizāciju, vertikālu dēļu fasādes uzklāšanu, kā arī piegādājām no latvijas un montējām plakanus betona dakstiņus no Monier ar sniega barrierām. iekšpusē visas konstrukcijas nobeidzām, lai klients var veikt komunikāciju ievilkšanu un ģipškartona apdares.

Klienta atsauksme